Pentu rezervari: 0721 133 027 Email: office@orangehouse.ro

Aqua Magic

Parcul Acvatic Aqua Magic este primul parc de distracţii acvatice din Romania! Cine a vizitat măcar o dată acest parc ştie despre ce vorbesc. Generaţii întregi de copii i- au trecut pragul, turişti de toate vârstele, din ţară şi din străinătate s -au bucurat de vacanţe cu mult soare, apă, tobogane… Nu te poţi hotărî ce e mai plăcut, să te avânţi pe toboganele înalte, cu viteză maximă sau să te laşi purtat de un colac pe râul leneş ce te împinge agale spre relaxare. Poţi să le faci pe toate, ai o zi întreagă la dispoziţie, iar a doua zi o poţi lua de la capăt. Nu trebuie să fii copil ca să te bucuri, zâmbetul nu e un lux, aici în parc e ceva obişnuit, zâmbeşti, cânţi, dansezi. Nu te plictiseşti niciodată, întotdeauna e ceva nou de făcut şi apoi, totul iţi creează adicţie, una plăcută şi permisă, chiar recomandată tuturor.

Sunt o mulţime de motive pentru care trebuie să vii în Parcul Acvatic Aqua Magic şi la fel de multe pentru care trebuie să revii zi de zi, an de an, fie că esti copil sau adult. Cele mai aventuroase tobogane le găseşti în Aqua Magic, de la toboganele neastâmpărate pentru copii la tumultoasele şi curajoasele tobogane pentru cei mari, Multislide, River Ride, Space Bowl, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Super Crater, Turboslide, Black Hole, iar noul sezon estival 2015 a adus surprize îndrăzneţe. Nici piscinele nu sunt mai prejos, Baby Pool, buclucaşă spune o mulţime de poveşti copiilor mici, iar copiii mai mari au un loc de joacă special amenajat, format din tobogane multiple şi o piscină pe măsură, veselă şi colorată. Piscina mare te desfată toată vara, înnoţi, faci scufundări, te relaxezi şi dacă vrei poţi să te retragi la Aqua Bar, un bar acvatic plasat în această piscină, unde, după pofta inimii, savurezi cocktailuri, îngheţată…

La restaurantele şi terasele din incinta parcului un prânz bun şi sănătos e la îndemâna oricui, băuturi reci pentru cei mari, sucuri de fructe pentru copii. Două scene pentru spectacole, concerte şi concursuri fac în fiecare an deliciul turiştilor. Una mică, pentru copii, creează atmosferă de basm, animaţie şi bucurie, cealaltă, scena mare găzduieşte impresionante spectacole de muzică şi dans, iar la ringul cu jeturi de apă dansezi cât te ţin picioarele. Şi cum nu poţi pleca din Parcul Acvatic Aqua Magic fără un suvenir, ai la dispoziţie spaţii comerciale din care le poţi achiziţiona, pe lângă  jucării, echipamente de plajă şi apă, prosoape, pălării şi alte produse inscripţionate marca Aqua Magic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *